keskiviikko 25. syyskuuta 2013

paras pannari

Valmistusaineet

munaa
1  l maitoa
5 1/2  dl vehnäjauhoja
1  tl suolaa
1  rkl sokeria
1  dl juoksevaa margariinia
Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja margariini. Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).
Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.
Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
Tällä ohjeella ei voi epäonnistua! Meillä pannaria on viimeaikoina valmistunut useamminkin, koska tämä on vaan niin helppo ja nopea välipala.  Muutenkin tuo Valion reseptipankki on ollut kovassa käytössä, oikein mainio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti