tiistai 18. maaliskuuta 2014

pin it! / office
Työhuoneemme on ollut keskeneräinen muutostamme saakka. Huone on toiminut käytännössä erinäisten huolekalujen varastona, jossa on työpiste niin tieto- kuin ompelukoneellekin. Oman tilansa vievät myös muut harrastukset, kuten kuntopyörä ja erinäiset askarteluprojektit. Viime syksynä roskalavan kynsistä pelastettiin huoneeseen myös piano.

Olen jotenkin ajatellut, että työhuone on ihan ok, tehdään sille jotain sitten kun on rahaa ja aikaa ja ideoita. Mutta kun Kari totesi eräänä päivänä työhuoneen olevan aivan kamala, avasin silmäni uudelleen ja niinhän se on - ihan kamala!
Jotain on siis pian tehtävä, vaikkakin raha on kortilla, välillä aikakin. Ideoita sen sijaan alkaa vähitellen kehittymään. Vielä kun joku tulisi ja toteuttaisi.

Toimivan työhuoneen tulisi siis mahdollistaa monenlaisia asioita. Ihanteellista olisi, että tila ja paikka löytyisi jokaiselle perheenjäsenelle. Olisi siis ainakin tietokone, ompelukone, piano, pyörä, puolapuut sekä kausittain vaihtuvat askartelumateriaalit ja niiden säilytys.
Haaveena suuri työpöytä, jossa olisi tilaa kaikille koneille sekä paikka pikkupimuille piirtää ja muovailla. 

Nämä kuvat houkuttelevat.


Kuvat Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti